Vinproducenter

Lidt om firmaet

Vi er flere hundrede vinimportører i Danmark, så selvfølgelig er det en jungle at finde rundt i som kunde – hvor skal man henvendes sig for vejledning; hvem har de rigtige vine, og hvad med prisen.

Som så mange andre forhandlere har jeg en tro på, at de varer, jeg har i sortimentet skiller sig ud – så hvorfor egentlig gøre så meget ud af at “slå på tromme” for noget, som alle andre også gør, det er vel ikke min omtale af produkterne, der kan få dig til at tro, at de pris-/kvalitetsmæssigt er anderledes end det, du kan finde andre steder.

Producenterne

Nunc molestie neque odio, lacinia accumsan dolor rhoncus in. Fusce mattis ex eu finibus congue. In lacus tellus, gravida nec porta tempor, commodo et neque. Quisque blandit turpis eu consectetur imperdiet. Pellentesque suscipit sollicitudin massa sodales imperdiet. Suspendisse nunc tortor, sollicitudin ut venenatis sed, suscipit sed leo. Sed finibus augue nec metus sollicitudin congue. Donec sit amet facilisis metus. Vivamus consectetur sit amet purus nec dapibus. Aenean et urna auctor eros imperdiet consequat. Nullam eget tellus eu nisl gravida placerat.

Scroll til toppen