Guerrieri

Guerrieri

Beskrivelse af producenten

Fremstillet af 90% Bianchello og 10% Chardonnay. Høstudbyttet begrænses til  3 kg druer pr. stok. Høstes normalt i anden halvdel af august. Presses varsomt i pneumatisk presse. Vinificeres i ståltank efter Charmat-metoden (tryktank til andengæring). Fremstår strågul med vedvarende bobler. Aroma af blandede hvide blomster. Behagelig smag med frisk og afbalanceret afslutning. Serveres bedst ve 6 – 8 grader som aperitif; som ledsager til hele måltidet eller med skaldyr og fisk.

Fremstillet af 90% Sangiovese og 10% Montepulciano. Høstudbyttet begrænses til 1½ kg druer/stok. Sen høst af udvalgte druer. Gæres i ståltank under temperaturkontrol med maceration i ca. 15 dage. Lagres 12 måneder i store italienske egefade og 12 måneder i flaske. En fyldig vin, der fremstår rubinrød. Charmerende og vedvarende, intens med krydderier, kirsebær og bærsmag. Serveres bedst ved ca. 18 grader som ledsager til rødt kød og vildt. Dekantering anbefales.

Fremstillet af en blanding af Sangiovese, Montepulciano og Cabernet Sauvignon. Høstudbytte 1½ – 2 kg pr. stok. Sen høst af udvalgte druer. Lang gæring i ståltank under temperaturkontrol med maceration. Lagres ca. 10 måneder i franske egefade og 6 – 8 måneder i flaske. Fremstår intens rubinrød med en flot struktur. Elegant og kompleks med mindelser om violer, vanilje, kakao, krydderier og mentoltobak. Serveres bedst ved ca. 18 grader som ledsager til rødt kød og vildt. Dekantering anbefales

Fremstillet af 90% Montepulciano og 10% Sangiovese. Fremstilles kun i de bedste år med lavt udbytte fra de ældste vinstokke. Særligt udvalgte druer og sen høst. Lagres i træfade i mere end 1 år. Serveres bedst ved ca. 18 grader som ledsager til rødt kød, vildt og modne oste. Dekantering anbefales.

 

Scroll til toppen